• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
               ÇORUM AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU          

KULÜPLERİMİZ MALZEMELERİNE KAVUŞTU

2019-2020 Sezonunda İl Genel Meclisi Tarafından alınan malzemelerin dağıtımı yapıldı.

             



            Çorum Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu vasıtasıyla İl Genel Meclisi tarafından Amatör Spor Kulüplerimize dağıtılmak üzere alınan malzemeler bugün Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 15:00 da yapılan törenle kulüplere teslim edildi.
            Törene Vali Yardımcısı Tamer ORHAN, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yusuf AHLATCI ve yöneticileri, İl Genel Meclis Başkanı Osman GÜNAY, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim EĞER, ASKF Başkanı Sefer KURTARAN, ASKF Genel Sekreteri Hilal KİRAZ, Başkan Yardımcısı Mustafa KANAT ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin KARACA, Mehmet ARDUÇ, Serdar AYKAÇ, Sadık Tahir BIYIKOĞLU ile Kulüplerimizin güzide temsilcileri katıldı.  
            Törente İl Genel Meclis Başkanı Sayın Osman GÜNAY, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Haşim EĞER ve Amatör Spor Kuüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Sefer KURTARAN da söz alarak malzemelerin Kulüplerimize hayırlı olmasını temennisinde bulunarak önümüzdeki yıllarda da bu yardımın artarak devam edeceğini belirttiler.
            Daha sonra malzeme dağıtım törenine geçilerek malzemeler kulüplerimize teslim edilmiştir. Malzeme Yardımı yapılan kulüplerimiz; H.E.Kültür G.Spor Kulübü, Alaca Belediyespor, Çimentospor, Sungurlu Belediyespor, Akkent Gençlikspor, Mimar Sinan Gençlikspor, Gençlerbirliği, Dodurga Gençlikspor, Mecitözü Gençlerbirliği, Çorum 1907 Gençlikspor, İskilip Gücüspor, İskilipspor, Çorum İşitme Engelliler, Hitit İşitme Engelliler, Yeni Çorumspor, Eti Lisesi Gençlikspor, Osmancık Belediyespor, Osmancık Gücüspor, İl Özel İdaresi Gençlik Spor ve Ulukavak Spor Kulüplerine malzemeleri teslim edilmiştir.

                                     ÇORUM ASKF
392 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
BAŞKANDAN MESAJ
Takvim
Hava Durumu
ÇORUM GAZETELERİ
Gazeteler